ΤΕΧΝΑΖΩ Λογότυπο
  info@texnazo.com.cy 22 253061

Ποιοι Είμαστε

Tο θεατρικό παιχνίδι, η ζωγραφική, η κίνηση και η μουσική αποτελούν τα κύρια εργαλεία του εργαστηρίου δημιουργικής έκφρασης «ΤεχνάΖω».
 
Το εργαστήριο δημιουργικής Έκφρασης «ΤεχνάΖω» αποτελεί ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο απευθυνόμενο σε παιδιά αλλά και ενήλικες, οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης.
 
Βασικότερος στόχος του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να γίνουν άτομα ικανά, ώστε να χρησιμοποιούν τις έμφυτες δυνατότητες και αρετές τους, να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής με επιτυχία και να δημιουργούν μέσα από αυτές. Μέσα από τις δημιουργικές τέχνες δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουν δρόμοι, οι οποίοι  προάγουν την ποιότητα ζωής του ατόμου  και την αρμονική συνύπαρξη του ως ενεργό μέλος μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. 
 

Βιογραφικό Σημείωμα        

 
Η Γεωργία Θρασυβούλου γεννήθηκε κι μεγάλωσε στη Λευκωσία. Φοίτησε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης  στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιταλία, στο Università Roma Tre όπου πήρε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Θεραπείες μέσω των τεχνών (Εικαστική Θεραπεία, Χοροθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Μουσικοθεραπεία) – Μέθοδοι και Τεχνικές Παρέμβασης. Παράλληλα φοίτησε στη Scuola Italiana di Playback Theatre, και πήρε το Διετές Δίπλωμα Συντονιστή και Ηθοποιού Playback Theatre.
 
Με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε ως Νηπιαγωγός και Εκπαιδεύτρια θεάτρου και ζωγραφικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τα  τελευταία τρία χρόνια εργάζεται, επίσης, στο Καλοκαιρινό Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, ως εμψυχώτρια  θεάτρου. 
 
Παράλληλα, είναι συνδιοργανώτρια του Σωματείου Θαλλέω Cyprus Playback Theatre and Arts Therapy, που αναλαμβάνει την οργάνωση και πραγματοποίηση βιωματικών εργαστηρίων Playback Theatre και Θεραπειών μέσω των τεχνών για παιδιά και ενήλικες. Μαζί με τη συνάδελφο της, δημιούργησαν και εκπαίδευσαν την πρώτη ομάδα Playback Theatre στην Κύπρο, η οποία έχει ανεβάσει αξιόλογες παραστάσεις. Τέλος, εκπροσωπεί το Σωματείο στο εξωτερικό ως Group leader σε Ευρωπαϊκά προγράμματα Ανταλλαγής Νέων. 

Τέλος στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το θέατρο και την Κουβανέζικη Σάλσα. Επιπλέον παρακολουθά ενεργά τα εικαστικά δρώμενα της Κύπρου και αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια. 

  © texnazo.com.cy    All Rights Reserved 2015       Design By: LightBlack.eu